Tillgänglighet

Krogen

Från bryggan leder en backe upp till Finnhamns Café & Krog. Byggnaden är anpassad med ramp och RWC. Här kan man njuta av en vällagad måltid eller en kopp kaffe och utsikten över havet. Invid restaurangen finns en sommaröppen handelsbod med ett varusortiment anpassat för självhushållsgäster på vandrarhemmet och i stugor. Ramp in saknas.

Vandrarhemmet

En ca 200 meter lång promenad på en hård men kuperad väg med delvis uppkört löst grus leder till vandrarhemmet. Två anpassade stugor finns att hyra för övernattning. Planen framför vandrarhemmet består av löst grus.

Gårdsbutiken

Idholmens gårdsbutik har ett trappsteg och sedan en högre tröskel.

Promenadvägar

En hård men kuperad väg löper över Stora Jolpan och fortsätter till Idholmen. En relativt brant och svårpasserad backe finns i början av Idholmen, men efter backen blir det planare igen. Mot slutet övergår vägen till en relativt slät, hård och endast lätt kuperad gräsväg. Här finns en grässtrand med utsikt över en vik med eldstad, picknickbord och en anpassad TC.

Toaletter

RWC finns inne på Finnhamns Café & Krog. På vandrarhemmet finns WC med extra gott om utrymme i rummet. Anpassat TC finns längs med vägen mellan bryggan och vandrarhemmet, vid vägen mot Idholmen, samt vid badet på Idholmen.

Skärgårdsmaja

RTC och sopbod finns vid ångbåtsbryggan, på Idholmen och vid vandrarhemmet.