lockedsignssearchsharecheck-symboldownload-buttonerrornext-arrow timemail smartphoneright-arrowleft-arrownext-arrow

Fyrbåken på Lådna

På ön Lådna i Stockholms mellanskärgård ligger detta Missionshus, charmigt med många originaldetaljer och genererösa ytor. Här bor man granne med naturreservat i härligt rofylld och bilfri miljö. På gångavstånd når man Waxholmsbåtbrygga, sjömack och affär. Lådna är en levande skärgårdsö som är lättillgänglig då Waxholmsbåten trafikerar ön året om.

Huset består av en stor samlingssal som idag är helt orörd, kyrkbänkar och podium mm finns kvar. Här finns plats för kombinerat matrum och vardagsrum, husets samlingsplats. I anslutning till samlingssalen finns ett nyrenoverat kök, hall med trappa upp till övervåningen samt ett större sovrum med kamin. På övre planet finns ett stort sovrum, toalett och handfat samt en inredd kattvind som idag används som sovrum. Totalt har huset idag 8-10 bäddar. Rinnande vatten finns i köket och på toaletten. Tvättmaskin, dusch, diskmaskin samt värmesystem finns ej. Huset har idag ett enklare möblemang bestående av 2 våningssängar, 1 dagbädd med dubbla sovplatser, 1 enkelsäng, stort matbord med ett tiotal stolar, 4 kyrkbänkar, en byrå, några enkla småbord samt några karmstolar. Köket saknar köksgeråd men har helt nya vitvaror så som kyl, frys, spis med ugn samt mikro.

Missionshuset ligger mycket nära Karlshem brygga som trafikeras åretrunt av Waxholmsbolaget.

Huset har en stor trädgård med förråd, utedass och flaggstång. Vid tomtgränsen går den lilla grusvägen som leder ned till bryggan, ca 3 min promenad.

OBJEKTFAKTA

Adress: Fyrbåken Lådna
Inflyttning: Enligt överenskommelse.
Hyra: 94.800 kr (7.900:- per/mån)
Hyreskontrakt: Tillsvidare
Fastighetstyp: Fritidshus
Boarea: Ca. 100 kvm
Värme: El
VA: Indraget vatten och avlopp (begränsat), förbränningstoalett
Tomtarea: Egen tomt.
Marktyp: Naturreservat

VISNING OCH INTRESSEANMÄLAN

Visning
Endast en visningsdag.
14 maj kl. 10.00-12.00.
Vägbeskrivning

Intresseanmälan
• Skriftlig intresseanmälan sker endast på plats under visningen. Inga anmälningar tas emot via mail eller telefon.
• En intresseanmälan per hushåll.
• Intresseanmälan måste innehålla: Namn, adress, telefonnummer, e-postadress, personnummer. Blankett finns på visningen.
• Skärgårdsstiftelsen tar regelmässigt kreditupplysningar på tilltänkta hyresgäster och den tilltänkta hyresgästen måste visa på möjlighet att betala hyra.
• Tillsättande av hyresgäst sker genom lottning.

KONTAKTPERSON

Jonas Davidson kundansvarig förvaltare
Tel: 08-123 124 50
E-post: jonas.davidson@skargardsstiftelsen.se