lockedsignssearchsharecheck-symboldownload-buttonerrornext-arrow timemail smartphoneright-arrowleft-arrownext-arrow

Besöksinformation

På våra områden finns möjlighet till små och stora upplevelser, avkoppling och rekreation. Plaska med fötterna i strandkanten, vandra längs vandringsleder och naturstigar, besök skärgårdsjordbruk, paddla kajak eller ät gott på något av värdshusen. Här finns mycket att göra för både vuxna och barn.

På våra områden finns många möjligheter för dig som vill sova kvar en natt eller två. Lägg till med egen båt i naturhamnarna, tälta, bo på vandrarhem eller på hotell. På ett par ställen i skärgården har vi även så kallade öppna bodar. Det är små stugor där du kan övernatta gratis, dock som längst i två nätter. Öppna bodar hittar du på Kulans uddar i Möjaskärgården och på Myggskären.

Du tar dig ut i skärgården med skärgårdsbåt som trafikerar bryggorna på många av Skärgårdsstiftelsens öar och områden. Flera av våra fastlandsområden går även att nå med bil eller buss. Vill du ut i ytterskärgården kan det dock krävas egen båt eller båttaxi.

Ladda ner vår broschyr som kortfattat beskriver Skärgårdsstiftelsens verksamhet och vad som finns på våra områden i Stockholms skärgård.