fbpx
lockedsignssearchsharecheck-symboldownload-buttonerrornext-arrow timemail smartphoneright-arrowleft-arrownext-arrow

Ge en gåva

Är du kanske redan stödjande Skärgårdsvän men vill ge ett extra bidrag till vår verksamhet? Eller har du nyligen varit på något av våra områden och vill visa din uppskattning? Oavsett anledning tar vi tacksamt emot ditt bidrag, stort eller smått. Allt stöd är lika viktigt för att vi ska kunna fortsätta vårt uppdrag.

Med din gåva stödjer du vårt arbete med miljö- och naturvård, kulturbyggnadsvård och besöksmålsutveckling. Tack för att du vill hjälpa oss att bevara och utveckla Stockholms skärgård. Skärgårdsstiftelsen är beroende av ekonomiskt stöd från privatpersoner, företag och inte minst från våra cirka 16 000 Skärgårdsvänner som alla är mycket viktiga för vår verksamhet. Detta både genom det ekonomiska stödet, men även som ambassadörer och för intresset för skärgården på längre sikt.

Vi hoppas att alla som rör sig i skärgården ser värdet av vårt arbete, och ett ekonomiskt bidrag blir såklart ett kvitto på att det jobb vi gör spelar stor roll. Vi förvaltar och utvecklar naturreservat i Stockholms skärgård där vi vill att alla ska kunna vistas, trivas och må bra. Året om. Underhållsarbetet och utvecklingen av våra marker och hus är kostsamt men med ditt bidrag kan vi göra ännu mer.

Du skickar enkelt ditt bidrag med Swish till nummer 123 222 24 46, eller betalar direkt här nedan med kort eller faktura.

Donera valfritt belopp