fbpx
lockedsignssearchsharecheck-symboldownload-buttonerrornext-arrow timemail smartphoneright-arrowleft-arrownext-arrow

Betalinformation

Nedan hittar du information om våra betalningslösningar, leveransinformation och personuppgifter.

Betalning

Kortbetalning
Vi accepterar kortbetalning med VISA och MasterCard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder Svea Ekonomis/Webpays hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning.
Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade.
Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.

Moms

Svensk moms är inkluderad i samtliga priser. Vänskap och gåvor har 0% moms.

Leverans

Leveranstid
Beställning skickas efter mottagen betalning och kan variera beroende på säsong och bemanning.

Brådskande leverans
Välj kortbetalning vid brådskande beställning av hyllnings- eller minnesgåva då beställningar skickas efter mottagen betalning.

Leveranstid för vänbok
Årets vänbok börjar levereras under mars månad och skickas under året ut till nya vänner en gång i månaden, bortsett från juli månad.

Fraktavgift
Porto och expeditionsavgift varierar beroende på vald tjänst och produkt.

Retur och Reklamation
Returer och byten skall ske inom 14 dagar från att du tagit emot leveransen och vi vill att ni kontaktar oss innan ni skickar tillbaka en vara.

Fraktskada
Om du upptäcker skada på kartongen eller produkten när varorna är levererade, be Posten göra en notering om skadan eller säg att du inte vill ta emot paketet på grund av skada.
Är det en skada på varan när du mottagit den skall detta anmälas till oss på tel 08-123 124 00 inom fyra dagar från det att du hämtade ut/tog emot varan. Det är viktigt att du behåller allt emballage.

Personuppgifter
När du handlar hos oss sparar vi uppgifter som tex namn, adress och telefonnummer. Detta för att vi skall kunna fullfölja köpet och leverera varan till dig.