Teknisk förvaltare

Har du erfarenhet av att planera underhåll/utbyte av avloppsanläggningar? Har du kunskaper om tillverkning av dricksvatten? Har du även en bred teknisk kompetens med fördjupning inom VA och vill jobba med att tillgängliggöra Stockholms skärgård? Då vill vi veta mer om dig.

I rollen som teknisk förvaltare hos Skärgårdsstiftelsenkommer du att ansvara för att inventera, utarbeta och följa upp planer för underhåll eller utbyte av befintliga avloppsanläggningar. Arbetet förutsätter god praktisk förståelse för underhåll/utbyte av avloppsanläggningar och tillverkning av dricksvatten. Du kommer att bland annat ta fram årsrapporter för reningsverk och hantera förelägganden på enskilda avlopp samt försäkringsfrågor och skadeadministration. I arbetet kommer du att rapportera löpande till driftchefen och samarbetar med både drifttekniker och två andra tekniska förvaltare.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

  • Minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Goda kunskaper i svenska i både tal & skrift
  • B-körkort och tillgång till egen bil

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är proaktiv, noggrann och strukturerad. Du är en ansvarsfull lagspelare som besitter god administrativ kunskap inom VA-frågor. Ansvaret i rollen kan i någon mån komma att anpassas efter vilka tekniska kunskaper och färdigheter du har med dig utöver en solid VA-kompetens.

Skärgårdsstiftelsen erbjuder dig:

  • Vara delaktig i en spännande utvecklingsresa
  • Arbeta med problemlösning i skärgården
  • Närvarande och driftskunniga kollegor som själv varit i verksamheten

Ansökan och kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway.

Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Emelie Danielsson, Emelie.danielsson@jobway.se eller 073-981 35 84.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.