fbpx
lockedsignssearchsharecheck-symboldownload-buttonerrornext-arrow timemail smartphoneright-arrowleft-arrownext-arrow

Skärgårdsstiftelsen söker en Teknisk förvaltare

Skärgårdsstiftelsen söker dig som kan ta ett helhetsansvar för tekniken i Skärgårdsstiftelsens fastighetsbestånd. Du kommer att arbeta med alltifrån avsaltningsanläggningar och avloppsreningsverk till bostadshus, byggnadsminnesmärkta byggnader och kommersiella fastigheter så som värdshus, ångbåtsbryggor, stugbyar, lanthandlar, kvarnar, fyrar med fler.

Ditt uppdrag är att bevara och utveckla förvaltningsobjekten ur ett tekniskt perspektiv samt att genomföra behovsanalyser för framtida förvaltning. Du ansvarar även för långsiktig planering av fastighetsägarinvesteringar och samordnar det planerade underhållsbehovet för förvaltningsobjekten. I rollen är det viktigt att ha ett långsiktigt och hållbart perspektiv på förvaltningen.

Du kommer tillhöra avdelningen Kvalitet och Teknik, en avdelning som har påbörjat en spännande resa där vi utvecklar våra arbetssätt och bygger en plattform för framtiden. Här har du som teknisk förvaltare en central roll, du kommer att arbeta med att utveckla och anpassa metoder och processer för teknisk förvaltning och implementera dem i vår verksamhet. Då Skärgårdsstiftelsen är en liten organisation är spännvidden i frågorna stor och ingen dag är den andra lik. Du växlar ständigt mellan stora och små frågor, med korta och långsiktiga perspektiv. Här finns stor möjlighet att forma ditt uppdrag och sätta din prägel på fastighetsförvaltningen inom Skärgårdsstiftelsen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Övergripande ansvar för att bevara och utveckla beståndet ur ett tekniskt perspektiv
 • Utveckla relevanta processer och metoder inom ditt ansvarsområde och bidra med teknisk kompetens och helhetsperspektiv för tekniska system
 • Ansvara för kravställning och uppföljning gentemot entreprenörer och konsulter i tilldelade projekt
 • Delta i att upprätta underhållsplaner för Skärgårdsstiftelsens byggnadsbestånd
 • Ansvara för myndighetsbesiktningar och åtgärdande av anmärkningar

Vem är du?

 • Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från liknande befattningar inom fastighetsbranschen eller annan teknikbransch. Mot bakgrund av dina tidigare erfarenheter känner du dig trygg i att arbeta självständigt med teknisk planering och bedriva effektiv förvaltning.
 • Du har förmågan att se helheten och har en bred teknisk förståelse snarare än specialistkompetens. Du är prestigelös och gillar att växla mellan operativa och strategiska frågor och är inte rädd att hugga i där det behövs.
 • Som person trivs du när det händer mycket och du tar dig an ditt arbete på ett självständigt, strukturerat och lösningsorienterat sätt.
 • Du har relevant utbildning för tjänsten, alternativt har du förvärvat liknande kunskaper genom praktisk erfarenhet inom området.
 • Det är meriterande om du har erfarenhet från avloppsreningsverk och vattenrening.
 • Det är vidare meriterande med kunskap om upphandling enligt LOU.
 • Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till bil.

Du erbjuds

En roll i en värderingsstyrd verksamhet där du har stor möjlighet att påverka och göra skillnad. Följ med oss på vår spännande resa – välkommen till Skärgårdsstiftelsen!

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas.

Ansökan

Sista ansökningsdag:
25 september 2019

Ansökan skickas till:
jobba@skargardsstiftelsen.se
Rekryteringsprocessen och intervjuer sker löpande.

Kontakt

Håkan Wakander Chef Kvalitet och Teknik
Maria Dunkars HR-ansvarig

Telefon: 08-123 124 00 (växel)

Platsannons