fbpx
lockedsignssearchsharecheck-symboldownload-buttonerrornext-arrow timemail smartphoneright-arrowleft-arrownext-arrow

Skärgårdsstiftelsen söker HR Chef

Vill du arbeta i en liten organisation i nära samarbete med VD, övriga chefer och verksamheten? Har du tidigare erfarenhet av att leda, driva och genomföra förändringsarbete och av att utveckla gemensamma arbetssätt, då kan du vara den vi söker!

I rollen som Skärgårdsstiftelsens HR-chef kommer du att vara medlem i ledningsgruppen och rapportera till vår VD. Vi är en mindre organisation där du gör allt från ax till limpa inom HR. För att trivas hos oss tror vi därför att du stimuleras av att jobba operativt och verksamhetsnära och har förmågan att ständigt växla mellan operativa och strategiska frågor.

Dina ansvarsområden innebär bland annat att:

  • Leda, driva och genomföra det förändringsarbete som Skärgårdsstiftelsen påbörjat.
  • Ansvara för HR-enhetens verksamhet, budget och resultat.
  • Driva det operativa utvecklingsarbetet inom HR-området genom att vidareutveckla, förenkla och kvalitetssäkra de administrativa processerna i HR-organisationen.
  • Driva det strategiska utvecklingsarbetet inom HR och ansvara för att HR-enheten är en verksamhetsanpassad partner till organisationens chefer i både operativa och strategiska HR-frågor.
  • Driva och utveckla Skärgårdsstiftelsens arbetsmiljöarbete.
  • Säkerställa att organisationen har den kompetens som behövs för att nå verksamhetens mål genom strategisk kompetensförsörjning.
  • Agera arbetsgivarpart gentemot de fackliga organisationerna.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda genom andra chefer och som har arbetat som HR-ansvarig/HR BP med goda resultat samt gärna byggt upp och lett en HR-funktion/Affärsområde. Du har en akademisk examen inom Human Resource Management eller motsvarande utbildning. Det är viktigt med tidigare erfarenhet av att leda, driva och genomföra förändringsarbete och utveckla gemensamma arbetssätt. För tjänsten krävs även flerårig erfarenhet av kvalificerat HR-arbete i en komplex miljö med både tjänstemän och arbetare. Du har förmågan att kommunicera på ett pedagogiskt och tydligt sätt såväl muntligt som skriftligt. Det är meriterande om du har erfarenhet av statlig verksamhet eller politiskt styrd organisation.

Dina egenskaper

Vi söker dig som är proaktiv, strukturerad och nyfiken med förmåga att skapa resultat. Du har en stark integritet och är mogen, flexibel och prestigelös. Det är viktigt att du är affärsmässig med strategisk förmåga samtidigt som du också omsätter det i det operativa arbetet. Du kan skapa kontaktnät, samverka och samordna olika intressen och har förmågan att leda, engagera och utveckla medarbetare samtidigt som du skapar ett tillitsbaserat samarbete på alla nivåer inom organisationen. Du är nyfiken och intresserad av att arbeta med verksamhetsledning i relation till andra områden utöver dina vanliga HR-frågor.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Skärgårdsstiftelsen med Jurek HR. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 16 april och kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. Vi tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Sista ansökningsdag:
16 april 2021

Ansökan skickas via länk:
www.jurek.se

Kontakt

För eventuella frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Cecilia Hasslev Billing på Jurek HR.

Cecilia Hasslev Billin
Tel: 0733-41 41 98
Web: www.jurek.se