fbpx
lockedsignssearchsharecheck-symboldownload-buttonerrornext-arrow timemail smartphoneright-arrowleft-arrownext-arrow

Oskar Kihlborg och Maja Tesch på Allt för sjön

Detta event är inställt för tillfället.
Vi återkommer om ny tid och plats.

Inspireras av deras erfarenheter och påbörja ditt eget äventyr.

Under Allt för sjön bjuder Skärgårdsstiftelsen in Skärgårdsvänner till ett exklusivt event tillsammans med äventyrsgurun Oskar Kihlborg och Swimrun experten Maja Tesch.

Tid: 12e mars, kl 18.00-20.00
Plats: Allt för sjön, Stockholmsmässan
Lokal: K12

Pris:
För Skärgårdsvänner är eventet kostnadsfritt. För övriga kostar eventet 350 kr och då blir du Skärgårdsvän och får Oskars bok: Skärgården Upp och Ner. Entrén till mässan ingår inte i eventet utan betalas separat.

Goodiebag för deltagarna:
Alla som deltar på eventet får ta del av erbjudande från följande samarbetspartners:
Kajaksidan 
Sjö och Hav
Apotea
WolfWear
Polfärskt Stockholm Syd
Houdini

Anmälan:
Anmäl ditt intresse till anmalan@skargardsstiftelsen.se, märk mailet ”Hållbara äventyr”, uppge namn och antal.

Maja Tesch

Maja är en äventyrare av rang med Swimrun som hjärtesport. Förutom flera deltaganden i ÖtillÖ har Maja bland annat rest genom Tadzjikistan för att korsa sjön Karakul för att sätta ett världsrekord för världens högsta Swimrun på en höjd av 3914 möh.

Majas äventyrande började med att hon behövde extra pengar när hon studerade, hon valde att rasta hundar. Skogspromenaderna öppnade upp för äventyrets lust. Hon köpte ett tält, hittade ett gammalt primuskök och gick ut på små äventyr. ”Jag insåg att det inte var så svårt och började drömma större”. Maja har spenderat sina somrar på Utö i Stockholms skärgård och det var därför naturligt för henne att invigas i sporten Swimrun. 2015 vann hon ÖtillÖ tillsammans med kollegan Annika Ericsson. Som legitimerad sjuksköterska utbildar hon bland annat i Akut omhändertagande i Vildmark för Adventure Medicie samt driver träningsgruppen Nerver Stop Stockholm.

Oskar Kihlborg

Oskar är en av Sveriges mer erfarna äventyrare, föreläsare och fotograf. Han har över 25 års erfarenhet av en rad olika äventyr; allt från klättring, dykning, segling, kajak, rodd, flygning och skidor. Hans nyfikenhet och vilja att utforska nya vägar har tagit honom på äventyr i miljöer som sträcker sig från djungel till arktiskt klimat. DET STÖRSTA ÄVENTYRET – VÅR KLIMATPÅVERKAN“
Jag är övertygad om att vi kan få Östersjön att må bättre.”
Oskar är engagerad i Östersjöns hälsa och bidrar till att skapa förståelse för vad vi som privatpersoner kan göra för att tillsammans påverka och förändrar ett minst sagt oroande tillstånd.