fbpx
lockedsignssearchsharecheck-symboldownload-buttonerrornext-arrow timemail smartphoneright-arrowleft-arrownext-arrow

Värdiga vandrarhemsvinnare

Stockholms Skärgård levererar. STF Gällnö vann ett silver och STF Stora Kalholmen hedrades med brons. Svenska Turistföreningen (STF) korade Sveriges bästa vandrarhem/hotell och fjällstationer 2016 på en gala i Stockholm. Tre vandrarhem i Stockholms skärgård, varav två på våra områden, fick fina priser.

STF Gällnö bevisar ännu en gång att de är populära och knep en silverplats i kategorin Årets Kudde, Sveriges bästa vandrarhem framröstat av gästerna.

STF Stora Kalholmen fick brons som årets Årets Nykomling. Grattis även till STF Svartsö som vann brons i kategorin Sveriges bästa vandrarhem.

Konkurrensen är hård bland landets alla vandrarhem och fjällstationer. Att bli en av de nominerade i sin kategori är ett kvitto i sig på att en anläggning erbjuder något utöver det vanliga.

Priser delas i år ut i fem kategorier. Kategorin Årets Kudde bygger på gästernas röster. Vinnarna i kategorierna Årets Nykomling, Årets Upplevelse och Årets Insats utsågs av en jury från STF.

Motiveringarna lyder:

STF Gällnö – silver i Årets Kudde, sveriges bästa vandrahem

Belägen på en levande skärgårdsö med närhet till bondgård, kossor, badvatten och inte minst en öppen natur, är detta många sommargästers idyll. Det finns hjärta i allt som görs och värdarna välkomnar sina gäster med värme. Hos STF Gällnö får gästerna möta Stockholms skärgård när den är som bäst!

Gällnö
Kontakt: Jonas Backlund, info@gallno.se

STF Stora Kalholmen – brons i Årets Nykomling

Som enda hus på den mysiga skärgårdsön bjuder denna anläggning på stillhet, vackra solnedgångar, somriga klippbad och rofyllda stunder metandes på en klippa. En fantastisk plats som i början av året togs över av Lotten Andersson som även driver STF Svartsö.

Stora Kalholmen
Kontakt: Stina Nord, info@storakalholmen.se