Betalinformation

Nedan hittar du information om våra betalningslösningar, leveransinformation och personuppgifter.

Betalning

Vi accepterar kortbetalning med VISA och MasterCard samt Swish.
Företag som ingår Skärgårdsvänskap faktureras (endast Företagsvän Bas kan betalas via kortbetalning).
Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU.
Vi använder Swedbank kortbetalningslösning. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer.) med 128 bitars kryptering.
Inga kortnummer sparas eller hanteras av Skärgårdsstiftelsen.

Moms

Gåvor och Skärgårdsvänskap för privatpersoner har 0% moms.
Svensk moms är inkluderad i Företagsvän för betalning av faktura. Företagsvän Bas har moms inkluderat vid kortbetalning. Övriga Företagsvän-paket betalas via faktura och angivet pris är exkl. moms.

Leverans

Leveranstid

Beställning skickas efter mottagen betalning och kan variera beroende på säsong och bemanning.

Fraktavgift

Porto och expeditionsavgift varierar beroende på vald tjänst och produkt.

Retur och Reklamation

Returer och byten skall ske inom 14 dagar från att du tagit emot leveransen och vi vill att ni kontaktar oss via mail till info@skargardsstiftelsen.se innan ni skickar tillbaka en vara.

Fraktskada

Om du upptäcker skada på kartongen eller produkten när varorna är levererade, be Posten göra en notering om skadan eller säg att du inte vill ta emot paketet på grund av skada.
Är det en skada på varan när du mottagit den skall detta anmälas till oss på tel 08-123 124 00 inom fyra dagar från det att du hämtade ut/tog emot varan. Det är viktigt att du behåller allt emballage.

Personuppgifter

När du handlar hos oss sparar vi uppgifter som tex namn, adress och telefonnummer. Detta för att vi skall kunna fullfölja köpet och leverera varan till dig. Läs vår integritetspolicy