lockedsignssearchsharecheck-symboldownload-buttonerrornext-arrow timemail smartphoneright-arrowleft-arrownext-arrow

Jobba hos Skärgårdsstiftelsen

Skärgårdsstiftelsen grundades 1959 med uppdraget att tillgängliggöra Stockholms Skärgård för alla. Det uppdraget har vi än idag och våra områden sträcker sig från Örskär i norr till Järflotta i söder.

Vår verksamhet omfattar fastigheter, skog, mark och vatten och vi är lite drygt 70 medarbetare som arbetar i fält såväl som i vackra omgivningar på Skeppsholmen mitt i Stockholm.

Vi kan erbjuda en arbetsmiljö som slår allt, ett varierande arbete och härliga kollegor. Våra medarbetare står för engagemang, tydlighet och tillgänglighet och vi har en god kamratskap och lojalitet på arbetet.

Hur söker jag jobb hos er?

Lediga tjänster annonseras nedan under rubriken LEDIGA TJÄNSTER– och vid behov på andra webbplatser och kanaler. I annonsen framgår hur du gör för att ansöka.

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot spontanansökningar utan du är välkommen att skicka in din ansökan i samband med en utlyst tjänst.

Har du frågor angående en utannonserad tjänst? Eller är du nyfiken på oss som arbetsgivare? Välkommen att kontakta oss via mejl på: Jobba@skargardsstiftelsen.se

Följ oss gärna på LinkedIn, Facebook och Instagram för att hålla dig up-to-date med oss!

Lediga tjänster

HR-chef

Monika Wiklund
Tel: 08-123 124 23
jobba@skargardsstiftelsen.se